keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

Trimmauskokemuksia


Casperin trimmaus olikin tänään, toisin kuin viimeviikolla ajan varasin. Tuon viime viikolla tilaamani ajan peruin, sillä näyttelyä varten on kuulema hyvä trimmata useammin kuin kerran se siistiksi.
Olihan ensivaikutelma ammattitrimmaajasta aikamoinen shokki! Ensimmäiseksi sain kuulla pilanneeni Casperin tassut kun olen ne mennyt leikkaamaan saksilla ja koneella kynsiä esiin!... Ja sitten takakintereen olen pilannut lyhyeksi leikkaamalla! Ja että vielä meinasin koiran viedä näyttelyyn,kun niin huonot kulmaukset! Jne... Oikeasti minulle tuli paha olo ja hyvä etten ottanut koiraa mukaani ja jättänyt sitä kiukkuista naista sinne. Häntä kuulema ihan oksettaa, kun näyttelyihin tuodaan vaikka millä tavalla trimmattuja koiria!! Sillä näyttelyt ovat koirien missikisat -todellakin!
Niinpä soitin ja "purin" sydäntäni kasvattajalle ja Terolle.. ja helpottihan se, kiitos heille!
Puolentoista tunnin kuluttua astelin liikkeeseen uudelleen sisälle ja kauhun sekaisin tuntein odottelin koiraani verhon takaa takaisin... Ja sieltähän se minun pikku-Casperini sitten rynnisti lähes suoraan syliini!
Trimmaajankin ääni oli kellossa muuttunut, liekö tullut katumapäälle tai muuten järkiintyi ettei tölvitä ensitöikseen ihmisille mitä sattuu... Kuitenkin nyt puhui kuin ihminen ihmiselle ja jopa kehaisi Casperia kiltiksi ja rauhalliseksi  koiraksi - mitä Casper todella on! Koira, jota on helppo käsitellä.
Sen jälkeen Casper on nukkunut lähes koko päivän, onhan se varmasti ollut rankka kokemus Casperillekin, se trimmaus. Jälki on mielestäni ihan hyvä, pentukarva on ainakin suurimmaksi osaksi lähtenyt, varsinkin sellainen "pyrstö" hännän päältä. :) Tassut on kyllä mielestäni vielä enemmän harottavat harakanvarpaat,mutta ...


1 kommentti:

  1. Moikka, pistäydyttiin Iisan kanssa lähettämässä Casperille jouluterkut! :)
    Missä muuten on Casperi Kuopiossa trimmattu? Kun ei cockereilta oikeasti saa vetää tassuja koneella, kun korkeintaan varpaiden välit, kun ei ole näyttelyihin menossa.. Tai minua nimenomaan kiellettiin, ja kaverini (omistaa englanninspringerin) sai kuulla oman koiransa kasvattajalta saman.. Kummaa..
    Mutta uuden vuoden osotusta Casperille perheineen, ehkä tapaamme mätsärissä loppiaisena! :)

    Terkuin, Saara ja Iisa :)

    VastaaPoista

Kiitos asiallisista kommenteistasi!