torstaina, toukokuuta 13, 2010

Kangasniemi KR

Aamulla suuntasimme ihan ajoissa Kangasniemelle pilvisen sään vallitessa. Ajattelin, että ihan hyvä juttu - ei ole liian kuuma eikä kuitenkaan sada.. Kehä oli klo 13, mutta olimme perillä jo heti puoli yhdentoista aikaan. No, ennätettiin ainakin. Aurinko alkoi paistamaan, eikä tuullut ollenkaan. Emäntä alkoi hikoilemaan ja Casperia alkoi väsyttämään. Niin paljon kaikkia hajuja ja toisia koiria että ei malttanut levätä kunnolla ollenkaan.

Casperin isän, Muzzyn, omistaja siisti vielä kassuttilaisen kuontaloa ja etumuksessa varsinkin oli siistittävää.. ohjeeksi ymmärsin, että reippaasti vaan saksia käyttää ja kyllä rintakaari sivuprofiili hyvin esiin tulikin! Suuri kiitos Elisalle tuosta! Ja parista ihan mukavasta vinkistä esittämiseen...kunhan se vain tuonne "selkärankaan" jää... :)

Tuomarina oli irlantilaisen näköinen irlantilainen Liam Moran. Eri-automaatilta vaikutti, mutta mielestäni parhaan koirat uroksissa ainakin palkitsi :))  Casperin arvostelu kuuluu näin: "very nice puppy (!!) very good movement nice head good neck good depth in chest good back end shows well" ERI JUK1 PU3 VARASERT.  Sitä "excellent"iä ei mainita, ja ehkä muutenkin ylimalkainen "lausunto",mutta tulos on parempi kuin osasin kuvitella. Salaa haaveilin siitä vaaleanpunaisesta nauhasta ja varsinkin toisten junnujen listan nähtyäni ajattelinkin, että "meillä ei sitten ole sijoitukseen mitään jakoa".... Mutta jännitys oli tipotiessään kun kehään menimme....Casper vaikutti laiskalta,mutta piristyi loppuakohden :) ja hyvä niin!!
Emännällä oli kuuma ja jano ja parin päivän mahatauti tuntui jo että kohta pyörryn...mutta kummasti heikotus hävisi kotimatkalla ja niin lyhyeltäkin tuo 95 km tuntui kotiin ajella! :D

Kehässä oli myös Casperin veli Pepi - aivan ensimmäistä kertaa missään kehässä - ja miten hyvä esitys ERI JUK3! Kyllä kasvattaja todella saa olla ylpeä kasvateistaan!!! Jaana-muista tämä!! ;)  Sinun koirat on aivan samalla "viivalla" kuin ne "hienojenkin" ihmisten koirat!!   Me ei olla yhtään huonompia kuin he!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!