sunnuntaina, tammikuuta 03, 2010

6 päivää Kajaaniin


Emäntää on hirvittänyt ilmoituksesta asti, mihin olemmekaan joutumassa eikä yhtään helpota kun katsoo vielä sääennustetta ensiviikon lauantaiksi. Parikymmentä astetta pakkasta edelleen ja voi olla jopa enemmänkin. Nyt täytyy vaan toivoa,että ennuste olisi yläkanttiin - vai pitäisikö sanoa lämpötilan suhteen alakanttiin ja olisikin sitten lauhempaa. Vaikka ei tuo keli ole se pahin peikko meidän ensimmäiselle viralliselle näyttelyreissulle.... Ne liikkeet....kuinka Casper malttaa olla vetämättä väkisin kuonoa maahan haistelemaan... Seisotus mielestäni alkaa olla jo jotakuinkin hanskassa, pöydällä varsinkin Casper asettuu hyvin asentoon. Maassa sitten on enemmän hakua... siihen vielä kun lisää minun lisääntyvän jännityksen joka tarttuu Casperiin....huh huh!

Uusivuosi oli ja meni. Paukkuarkuudesta ei voi ainakaan puhua, sillä Casper tuli ensimmäisten paukkujen jälkeen onnellisena "saaliinsa" kanssa ja toi sen kuin paremmankin noudettavan minulle palkkion toivossa... Räjäytetty maxi-tykkihän se Casperin suusta löytyi.. mutta hienon noudon ja luovutuksen tehtyään, olihan se suorituksestaan palkittava herkkupalalla. Loppuillan koirat sitten saivat seurata sisätiloista tuota rakettien paukuttelua.

Eilen käytiin sitten siistimässä Casperin karvoja ja ohjeeksi sain että näyttelypesun jälkeen sitten loppusilaus vielä ja Casperin kuontalo pitäisi olla kuosissaan... Tuleva viikko on vain pyhitettävä ei liialliselle mutta säännölliselle harjoittelulle askelissa ja seisonnan kenraaliharjoitteluja - näin ainakin suunnitelmisssa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!