torstaina, huhtikuuta 01, 2010

Aprilliä, aprilliä

Kesä tekee kohisten tuloaan ja pihat alkaa pikkuhiljaa sulamaan. Tämän varjopuoli onkin sitten se, että  kurapukukeli on alkanut. Syksyllä ostettu Hurtan puku on enemmän kuin tarpeen, mutta edelleenkään lahkeensuut eivät pysy kunnolla... tai mitenkäs ne olisivat talven aikana itsekseen korjaantuneet... :/  Pelkästään normaaliaskelluksessa tarrat pysyvät kiinni eikä lahkeet valu tassun alle, mutta pikkuisenkin innokkaampi vauhti, puhumattakaan hyppäämisestä sohjoiselle ja upottavalle penkalle, niin lahje roikkuu ilkeäasti käpälän alla... :( Kun raaskisi ostaa kunnollisen mittojen mukaan tehdyn puvun...

Casper olikin lenkillä tavanomaista rauhallisempi tänään - varmasti just tuon puvun takia. Ei vetänyt yhtään hihnassa eikä  ryntäillyt satojen metrien päähän hajujen perässä..kuulematta ja näkemättä mitään muuta...vaikka hajuja kyllä näytti olevan. Merkkailusta päätellen ainakin.. :)
Ruoka ei oikein ole maistunut tänään ja se taas varmaan johtuu siitä etten eilen muistanut ottaa lihaa ja ruoka tänään nappuloita ja kana-riisirisottoa... :) no, lenkin jälkeen sitten risotto kelpasi mutta nappulat jäi kuppiin.
Vähän väliä kävi minua "pyytämässä" ja "johdatti" pakastimen ääreen, että eikö sieltä saisi jonkinlaista lihaisaa luuta edes. Mutta kun ovat toistaiseksi loppu, niin ovat loppu...  :(

Tuo "pyytäminen" on ihan jännä juttu Casperilla. Tulee minun viereen ja kaapaisee tassullaan samalla hakien katsekontaktia tavalla tai toisella. Jos en reagoi toivomalla tavalla, kaapii kovempaa ja alkaa uikuttaa. No, sillätavallahan ei sitä huomiota pitäisi saada ja on odotettava rauhoittumista. Sitten kun kysyy Casperilta " mikä asia?" alkaa pomppimaan edestakaisin ja houkuttelee minut peräänsä. Useimmiten "reitti" vie ruoan tai herkkujen kaapille, mutta myös takapihalle tarpeilleen pyytää samalla tavalla... :) Ja aamulla herätys! Ja varmasti jatkaa sitä niin kauan että nousen ylös ja sitten Casper saattaa vain "rojahtaa" itse syvään huokaisten lattialle ja nukahtaa heti .... ;/ Mutta mamma on saatu ylös ja hereille, kaikki hyvin -ajattelee Casper varmaan :)

Eikä tämä ollut aprillijuttu... ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!