maanantaina, maaliskuuta 29, 2010

Korpilahti RN

Yö nukuttu rankan ja pitkän näyttelypäivän jälkeen. Kelloja siirreettiin edellisenä yönä kesäaikaan ja Casper nukkui jotenkin levottomasti. Johtui kyllä varmaan emännästä joka "kyttäsi" kelloa vähintään parin tunnin välein.. :/

No, tuomisina oli EH-laatumaininta ja junioriurosten 4. sija. 4 urosta oli ilmoitettu mukaan... Mielestäni Casper oli reipas ja liikkui  hyvin huomioon ottaen herkulliset nousevat tuoksut maneesialustasta... No, eh on kuitenkin erittäin hyvä ja seuraavanlaisen sanallisen arvostelun jälkeen oltava erittäin tyytyväinen tuohon.  Marjo Jaakkola vaikutti tiukemmalta tai ainakin tuimemmalta tuomarilta kuin Saija Juutilainen. Niin, se arvostelu kuuluu näin:
" Erittäin hyvän tyyppinen.(mitä sitten oikeasti tarkoittanee..)Urosmainen pää. Hyvä kaula. Hieman etuviistoiset lavat. Hyvä ylälilnja. Riittävä eturinta. Hyvä luusto. Hieman lyhyt rintakehä ja pitkä lanneosa. Kohtalaisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä askeleella. (totta! )" Suluissa olevat ovat minun kommentteja :)

Korpilahdella oli myös kasvattaja sekä hänen pirteä ja tomera tyttärensä. :) Mukava päivä sen puolesta!Muutamat makeat naurut sitten naurettiin Jyväskylän abc:llä, kun kävimme yhdessä syömässä. :) Casper oli väsynyt ja nukkui koko vajaan 3 tunnin matkan kunnolla paikkaa vaihtamatta..

Laitanpa tähän loppuun kuvan, kuinka hyvin tuomari seurasi kaikkien liikkeitä..... ;O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!