sunnuntaina, joulukuuta 13, 2009

Ratiritiralla-tuli talvi halla


Mittari näyttää -12 astetta, joten aika purevalta äkkisestään tuntui ainakin minusta tuo keli. Casper kyllä nauttii vapaana juoksemisesta Artun kanssa ja mikä kiitorata jäälle onkaan tullut! Muutama sentti lunta jään pinnalla niin tassutkin mukavasti pitää vauhdin hurmassa ja kaarroksissa! :) Jää ei kuitenkaa vielä mitenkään tasaisen vahvaa ole, noin 15 senttiä parhaimmillaan. Kuitenkin jää lohkeillut ja halkeamista työntää vettä jäälle. Siinä ne sitten tassut kastui ja hetkessä lumi jäätyi kiinni... :/  Piisamin jäljen kiinnostivat rantaheinikon suojissa ja niitä oli mukava seurata vähän aikaa - siis huom: VÄHÄN aikaa. Ei malttanut, kun juokseminen oli paljon kivempaa ja varsinkin Artun hännässä roikkuminen ja muutenkin Artun härnääminen kisailemaan yhdessä...


Huomaathan varsinkin vasemassa kuvassa Casperin sisäisen pimeän puolen tulevan esiin... ;) jopa hampaat näkyy kun yrittää kovistella toiselle, mutta sitten oikean puolen kuvassa ilme " en ole tekemässä yhtään mitään.."

Tunnin verran kirmailtuamme, siis koirien kirmailtua , puri pakkanen jo sen verran koirien kuurapartaa ja omia poskiani, että lämmin sisätila alkoi tuntua meistä kaikista ihan mukavalle vaihtoehdolle. Ja olihan jo ansaittujen päiväunienkin aika.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!