torstaina, elokuuta 20, 2009

Tästä se alkaa

Monen ihmettelyn jälkeen päätin aloittaa Aamunkoiton Casperin eli kotoisammin Casperin (myös Kassu ja Kapseli nimillä tunnetaan) tarinat kaikkien halukkaiden luettavaksi.

Casper tuli luokseni äitienpäivänä tänä vuonna Tervosta kasvattaja-Jaanan huomasta. Muut 6 sisarusta ( 2 veljeä ja 4 siskoa) olivat jo matkanneet uusiin koteihinsa aiemmin. Minun päätös cockerin ottaimisesta kypsyi talven ja kevään aikana ratkaisuun toukokuun alussa, kun kuulin että Casper-poika vielä on kuin onkin ilman uutta kotia. Jaanalta on minun miesystävälläni maalla asustava cockeripoika Amor eli Arttu, jonka mukava luonne innosti koirakuumeeseen.

Eli nyt Casper on ollut luonani reilut kolme kuukautta ja olemme opetelleet tuntemaan toisiamme koko ajan paremmin. Alun eroahdistuksen poikasestakin ollaan päästy yli mainion D.A.P-haihduttimen avulla. ON todella mainio helpotus jos pentu(isompikin) ahdistuu yksinjäämisestä! Suosittelen ainakin kokeilemaan! Meillä ainakin "ilkeyden" tekeminen loppui siihen.

Casper onkin aivan ihana pehmeäluontoinen poika, tulee oikea pieni herrasmies! (ellei sitten uhmaikä iske pahemman kerran päälle... ;/ )

Väriltään Casper on blue roan ja sukupuu lähisuvusta on seuraava: emä- Muskettikoiran Princess eli Peppi ja isä- Rancecraig Scottish Gent eli Muzzy.

Casper on erittäin innokas uimaan ja noutamaan vedestä, joten sorsakoiraksi siitä toiveita on. Tänään se metsästys alkaa, ei kuitenkaan vielä mukaan päässyt. Paukkutesti on vielä kunnolla tekemättä. Keväällä Artun mejä-kokeessa Casper oli mukana eikä nyt valtavaa hepulia saanut autossa olemalla paukkutestin aikaan. Mutta läheisyydessä tuota testiä ei ole vielä tehty.

Näyttelyjä käydään ainakin kokeilemassa, että mitä pikkumies siitä tuumii. Ja varsinkin mitä arvon tuomarit Casperista tuumii... Rauhallinen poika on toisten seurassa, ehkä vähän varovainenkin. Ensin tutustutaan rauhassa ja sitten annetaan palaa! :) Ei ole heti "suunapäänä" menemässä kaikkien luokse, kuten esimerkiksi kaikkien kaveri Arttu.

Erityisesti pienistä "räksyttäjistä" Casper ei tykkää, kaikista ei jaksa enää edes välittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!