maanantaina, elokuuta 31, 2009

Velipuoli-Artun näyttelyt takana

Niin sitten näyttelyt oli ja meni. Itse Casper ei päässyt tutustumaan touhuun parkkipaikkaa edemmäs, kun rokotuspapereita ei tajuttu otta häneltä mukaan... :( innokkaana kyllä haisteli ja katseli koiravilinää.
No, velipuoli-Arttu sitten sai EH-laatumaininnan nuorten luokassa ja oli ykkönen, kun muita nuoria koiria ei kisassa ollut :) Tuomari oli mielestäni erittäin sympaattinen Leila Kärkäs. Sympaattinen, koska sekä minä sekä Arttu ollaan täysin keltanokkia näyttelytouhussa ja hän meitä opasti erittäin hyvin. Tykkäsi Artun tyylisestä koirasta ja sanoikin, että meistä voi tulla harjoittelulla vaikka mitä! :)
Näyttelyurasta kuitenkin koiran isännän, Teron, kanssa tuumattiin , jotta saa nyt olla ainakin talveen . Katsotaan sitten talvella tarkemmin, innostutaanko Arttua kehiin vielä viemään. Karvat leikkasimme Artulta melko lyhyeksi eilen - Casperin vieressä antaessa "henkistä tukea" . Ei kuitenkaan missään nimessä "muliksi" leikattu. Ehdoton toive isännällä oli, että hännän on oltava "huisku" .... Vaan eipä tarttuneet enää "kidutuksen" jälkeen pyllykarvoihin kaikki risut metsälenkillä ! :)
Tänään sitten suuntasin taas Casperin kanssa kohti kaupunkia ja Arttu jäi haikeana ? katsomaan peräämme. Väkisin poika yritti tulla salamatkustajaksi kyytiin, vaan pois oli jäätävä... Casper oli "puhki" aamun peuhaamisesta ja nukkui koko matkan kotiin asti. ;) Latailee "akkuja" sitten perjantaihin , jolloin taas maalaismaisema häämöttää... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!