maanantaina, lokakuuta 19, 2009

Syysloma oli ja meni



Kiireinen viikko takana maalla ja nyt on taas rauhoittumisen ja levon päivät edessä muutaman päivän :)
Casper oli pari päivää ilman emännän lellimistä, seuranaan velipuoli-Arttu, isäntä ja murrosikäiset pojat. Voi, sitä hännän huisketta, kun keskiviikkona taas nähtiin! Ja miten herkullisia Tukholman tulijaisia olikaan.... jotain letun kokoisia ja pakuisia kuivaherkkuja lähti 20 kruunulla mukaani jostain niin kotoisen oloisesta lemmikkikaupasta eräästä ostoskeskuksesta.
Siellä lemmikkikaupassa oli tarjolla mm. Hurtan tuotteita, tuttuja paistettuja luita ja sian saparoita kuten täälläkin paikallisessa lemmikkiliikkeessä, unohtamatta suomenkielellä olevia shampoita ja muita hoitotarvikkeita... eli kyllä ne Tukholman koiratkin laatutuotteita käyttävät! ;) Hinnat olivat kyllä aivan yhtä hyvät kuin täälläkin,joten kurssin heikkous ei lemmikkituotteissa kyllä näkynyt millään tavalla!

Tänään oli sitten Casperin jo pakko päästä tutulle metsälenkille heti aamusta ja siinä ei sateet haitanneet, kun tunnin lenkki metsässä seikkailtiin ja kaikki ne uudet tuoksut tarkkaan tutkittiin! Kiitostakin Casper sai eräältä vanhemmalta herrasmieheltä sauvakävelyllä. Kehui Casperia kuulijaiseksi ystäväkseni, kun parin kutsuntakerran jälkeen tulla tepasteli viimein luokseni eikä rynnännyt vastaan tulijaa kohti... Vähän valikoiva tahtoo jonkun kerran kuulo olla, mutta yllättävän hyvin ollaan murrosiän houkutukset nelijalkaiselta "lapseltani" saanut pidettyä kurissa.... taloudesta kun löytyy murrosiän houkutuksia kaksijalkaisella lapsellanikin.... ;/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!