perjantaina, helmikuuta 12, 2010

Kovaa vauhtia

Aurinko paistaa jo kuin maaliskuussa, lämmittääkin ihan mukavasti. :) Kevättä kohti ollaan menossa kovaa vauhtia.

Vauhtia ei puutu kyllä Casperin ja Artunkaan elämästä. Ja sitä nautinnon riemua kun saavat juosta mielin määrin jäälle tehdyllä uralla! Vähän "laiskistuneesta" -lue aikuistuneesta - Artustakin nousee esiin sitä pentumaista hauskaa riehakkuutta Casperin kanssa juostessa.

Uskotteko, että koira voi uida vaikka veden päällä on paksu jää ja jään päällä vielä ainakin itsensä verran pehmeää lunta? Nyt se on nimittäin nähty Casperin toimesta... Tiedän, että Casper on vähän "hömelö" joissakin tilanteissa - tuonne on päästävä vaikka ei oikein olisi mahdollistakaan. Haistoi - vainusi ainakin ilmavainua- joko minkin tai saukon jäljet ja lähti päättäväisesti menemään umpihankea. Jäin seuraamaan, että jaksaako minkä verran tarpoa, kun itseäni polveen asti sitä pehmeää kantamatonta lunta...vaan sitten älysin -Casper ei kävele,ei loiki kuten tavallisesti, se "ui"! Hitaasti mutta varmasti Casper pääsi jäljelle, haisteli ja tutki niitä ja lähti sitten tarpomalla seuraamaan jälkeä eteenpäin. Annoin jonkun aikaa seurata, mutta kutsuin sitten takaisin suurten kehujen kera!! Kyllä Casperilla ainakin näyttäisi taipumusta jonkunlaiseen jäljen seuraamiseen olevan ja hajun ottamiseen jo etempää ilmasta käsin. Tuo vainun saanti ilmasta on tullut ilmi jo muutaman muunkin kerran. :)


Mutta ei Casper missään nimessä uupunut siihen "uintiin", vaan vauhti jatkui samanlaisena senkin jälkeen...!
Vähän kisailun merkkejä "johtajuudesta" ollut Artun kanssa jonkin aikaa  ja sitä totensa ja leikkinsä -kisailua jatkettiin loppuaika ulkoilusta. Välillä Arttu on ns.niskan päällä, välillä Casper ja sitten taas mennän peräkkäin! :) ja mikä sen paremmin kuin tyyni aurinkoinen talvipäivä riemun kruunaisi.. !

Muita kuulumisia, mitä edelliskerran jälkeen on tullut:
Casper valittiin kymmenen parhaan kuvan joukkoon Savon Sanomien "kuka poseeraa söpöimmin"-kilpailussa. Kun kuvan Casperista laitoin, silloin kilpailussa kyllä pyydettiin vaan laittamaan lemmikistään hauska tilannekuva..no, dumbokuvan laitoin ja raati valitsi en yhdeksi loppukilpailuun. Voitto tavallaan meille jo sekin. Varsinaisen voittajan valitaan lukijaäänestyksellä 15.2 mennessä saaneilla äänillä...
Tuusniemen ryhmänäyttely lähestyy - 9 päivän päästä koitoksessa ja itse olen Casperia trimmannut...ja ehkä se on vähän sen näköinenkin... Saa nähdä kuinka meidän siinä "söpöin"-kisassa käy... :/ 33 cockeria yhteensä on ilmoitettu ja sunnuntaina koiria kokonaisuudessaan yli 860! että monenlaista karvakorvaa on taas silloin liikkeellä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!