sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Syitä juhliin

Casperilla on tänään kaksi syytä juhlaan ja ylimääräisiin kiitospaloihin. Tuleehan pikkuherralle tasan 1 vuosi tänään täyteen ja tuon vielä sitten "kruunaa" mielestäni erittäin hyvin mennyt Tuusniemen ryhmänäyttely. Laatuarvostelu oli EH ja kilpailuluokan JUK2. Junioriuroksia oli ilmoitettu 4 mukaan, mutta yksi junnu-uros oli joutunut sairastumisen vuoksi jäämään pois. 

Casper oli vähän ylikierroksilla ja niinpä keskittyminen esittämiseen ei ollut niin hyvä kuin verraten Kajaanissa. Kyllä esiintyminenkin oli nopeampi tempoista muutenkin, sillä esim kunnon seisottamista ei ollut ollenkaan. Pöydällä arvioinnin jälkeen pari kierrosta ympäri ja se oli siinä... mitäpä sitä suotta kiemuroita ja pokkurointeja tekemään...  Sanallinen arviointi oli mielestäni parempi ja kasvattaja tuumasikin, että tuon perusteella Casper olisi voinut saada vaikka ERI:n . Saija Juutilainen ei kuitenkaan ole mikään ERIautomaatti, se tuli huomattua... Arvostelu kuuluu näin: " 1v. juniori, jolla jo lupaavasti runkoa ja luustoa. Hieno uroksen pää ja ilme. Varsin yhdensuuntainen pään linja. Hyvä purenta. Erinomainen kaulan kiinnitys. Hyvät kulmaukset ja käpälät. Turhan pitkä lanneosa. Iloinen liike, hyvä ulottuvuus. Luonnollisesti vielä löysä kintereistä ja kyynärpäistä. Upea karvanlaatu." :) <3
Nyt sitten miettimään, lähdenkö Korpilahdelle ilmoittamaan, vai pidänkö taukoa kesäkuulle asti... Tuleva viikko aikaa ilmoittautua, jos päätän osallistua Korpilahdelle...

Tuosta minä olen hyvilläni, kun jotkut ovat arvostelleen Casperin liikkeitä ja varsinkin sen erään trimmaajan haukkumat kulmat ja tassut!!! Nyt tiedän, että sellaiset kommentit jätettävä omaan arvoonsa.

Herkuksi Casper sai kotiintultuaan herkullisen suuren häränhännän ja synttärilahjaksi ostetun purupallon. Ja päivän tavallaan vielä extrana riemastuttaa Artun saapuminen vierailulle... :)

Onnea vielä 1-vuotiaalle junnulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!