sunnuntaina, elokuuta 07, 2011

Kesä oli ja meni

 Niin on aika lentänyt siivillä ja yksi kesä kääntynyt loppupuolelle. Varsinainen kesä Caspersson lomaili ja nautti kesästä tai en tiedä oliko se paahtava helle mitään nautintoa muuloin kuin uintireissuilla. Näyttelyihin ei ollut minkäänlaista hinkua ja tuli muutaman kerran ajateltuakin näyttelypäivänä että huh huh kun ei tarvitse itse hikoilla laittamisen ja matkustamisen kanssa.. ;)  Niinpä me odotettiin elokuulle ja kelien viilentymiseen inhimillisempiin lukemiin....vaikka tämänpäiväinen sadekuuro pari kertaa niskaan - tai paremminkin selkään oli kaikkea muuta kuin nautinollista. Onneksi oli kuitenkin lämmintä!
Mukavana tuttavuutena näimme Casperssonin siskon ja veljen jotka olivat tutustumassa näyttelypaikkojen tunnelmaan. Aivan ihanat luonteet pennuilla on! :) Casper  ja Viivi olis halunneet leikkimään eikä yhtään huonomaksi jäänyt Hironkaan sosiaalisuus. :) Mukavat pakkaukset kahdella sanalla sanottuna :))  Niin, se missä nuo sisarukset tavattiin tutustumassa näyttelyiden ihmeelliseen tunnelmaan oli Kuopion Kv - näyttely, missä tuomaroi virolaisnainen nimeltään Inga Siil.  Casper sai seuraavanlaisen arvostelun:
" Excellent type and size. Masculine male. Very nice proportions and balance. Excellent masculine head and experssion. Too much skin on throat. Well placed ears. Excellent neck, topline and tailset. Beautiful angulations. Excellent rib edge and body. Excellent bone and feet. Excellent coat. Moves very well from all sides." eli vapaalla suomennoksella jokseenkin näin :

" Erinomainen tyyppi ja koko. Maskuliininen uros. Erittäin hyvät mittasuhteet ja tasapaino. Erinomainen urosmainen pää ja ilme. Liian paljon nahkaa kaulassa. Hyvä asentoiset korvat. Erinomaiset niska, ylälinja ja hännänkiinnitys. Kauniit kulmaukset. Erinomaiset kylki ja runko. Erinomainen luusto ja jalat. Erinomainen turkki. Liikkuu erittäin hyvin joka puolelta."
Arvostelu siis laaja ja taitaa olla paras tähän mennessä mitä Caspersson on saanut. :O Tuolla arvostelulla irtosi tulos: ERI AVK1 SA , ei PU-sij.  siispä erittäin tyytyväinen sillä luokassa oli 6 urosta, kuitenkin tuo PU-kehän sijoitus antaa odottaa itseään ja jätti nälkää tuleviin koitoksiin....joita tässä kuussa sitten on vielä 3 edessä... katsotaan ollaanko kypsääkin kypsempiä kun syksyyn kuukaudessa käännytään.... :P

Alla kuva, joka otettu trimmauksen jälkeen puolitoista viikkoa sitten ja tuolla mallilla kehässä tänään oltiin -pientä hienosäätöä niskaan ja hännäntyveen eilen illalla tehty.... :)


Kaikkensa antanut "kehäketun" poika... ;DD


Muistoja kesästä on paljon sydämessä ja tässä yksi kuvana Arttu-velipuolen kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!