lauantaina, elokuuta 13, 2011

Mikkelin Ryhmänäyttely

 Vähän kieli poskella käyty tänään Mikkelin ryhmänäyttelyissä. :) Mukanani oli "kenneltytöt" Sari ja Kerttu - kiitos heille matkaseurasta ja kyllähän heistä oli kanto- ja Casperin talutusapua!

Tuomarina oli suomalainen Reia Leikola-Walden, joka näki Casperssonin tällaisena:
" Erinomaista tyyppiä oleva, sukupuolileimaltaan selvä uros, jolla kaunisilmeinen pää. Hyvä luusto. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Riittävä runko. Liikkuu hyvin edestä, taka-askel voisi olla hieman tehokkaampi. Kaunis turkki. Iloinen luonne. Liioittelematon peruscockeri." ERI AVK1 PU3 Vara-Serti.

Siis melko Casperin näköinen arvostelu, vaikka mielestäni tietenki Caspersson ei ole mikään "perus" :)) Se PU-sijoitus saatiin tänään, vaikka "viimeiseksi" siinä kehässä jäätiinkin. Tänään Casper ei osannut juosta ollenkaan toisen perässä vaan veti holtittomasti toiseen suuntaan.  :/ Sitä pitäisi meidän päästä harjoittelemaan että toisen perässäkin pitää juosta... Cockereita oli mukaan ilmoittautunut yhteensä yksi pentu, 7 urosta, 6 narttua =14 hännän vipattajaa. :)
Nyt on sitten Casperssonin virallinen mittakin selvitetty: 39 cm. Tuomarin sanoja lainatakseni: pieni, mutta riittävän kookas....
Kehän laidalla oli joku narttu, jolla oli juoksut ja se aiheutti Casperille uikuttavaa käyttäytymistä hajun perään ja toisaalta toista urosta ei siedetty sitten kosketuetäisyydelle.... Mielestäni näyttelyissä pitäisi olla sama sääntö kuin kokeissakin, ei juoksuisia narttuja paikalle....se minun mielipide....sekoittaa liikaa urosten keskittymistä itse "asiaan"....
Leppoisasti Casper kyllä muuten oli ja kotiintultua lammasherkun popsittuaan uni maistuu... :) saa nähdä, jaksaako emäntä sen enempää kuin koirakaan huomenaamulla suunnata kulkuaan kohti itä-rajaa..... vielä olisi ne kaksi muuta näyttelyä käymättä....ja sitä varsinaista sertiä odotellessa, Casper sai tittelin vara-MVA :DDD  (3 vara-sertiä) .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteistasi!